Verzendinformatie

Bezorgen

De levering is afhankelijk van het product dat u bij Carelife besteld heeft. Kleine producten worden via DPD binnen enkele dagen geleverd. U krijgt voor levering een email met de verwachte levertijd.

Grotere producten zoals bijvoorbeeld een hoog laag bed worden in de meeste gevallen door onze eigen leverdienst bij u thuis bezorgd. Dit heeft voor u als klant een aantal voordelen. Zo wordt er altijd eerst vooraf met u een afspraak gemaakt omtrent levering, dit is meestal 1 week voor levering. Op de leverdag zelf, zal de bezorger ongeveer 1 uur voor levering nogmaals contact met u opnemen om de exacte levertijd door te geven. Hierdoor hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven. De mensen van SuperSauna zijn ervaren met het vervoeren van grote panelen zodat we de transport schade tot een minimum kunnen beperken. In overleg met u wordt een bezorg moment uitgekozen, dit doorgaans binnen 30 dagen, indien het langer duurt wordt dit met u vooraf besproken.
 
Voor bestellingen onder €600.- rekenen wij slechts € 4.95 bezorgkosten, bestellingen boven de € 600.- worden geheel gratis bij u afgeleverd in Nederland en Belgë.! Met uitzondering van de producten die niet door onze eigen bezorgdienst kunnen worden bezorgd (zoals de barrel sauna's). Daarnaast zijn de wadden eilanden ook uitgesloten van gratis levering, we leveren dan kosteloos tot aan de rederij in Den Helder.

Bezorgkosten

Voor bestellingen onder €600.- rekenen wij slechts € 4.95 bezorgkosten, bestellingen boven de € 600.- worden geheel gratis bij u afgeleverd in Nederland en België! Met uitzondering van de producten die niet door onze eigen bezorgdienst kunnen worden bezorgd (zoals de barrel sauna's).