1-PERSOONS HOOG LAAG BED FELICE

 • 1-persoons hoog laag bed
 • Hoog laag systeem standaard geleverd met centraal remsysteem!
 • Matrasmaat 90 x 200 cm
 • Stabiel (ook op hoogte)
 • Verkrijgbaar in maar liefst 14 verschillende houtdecoren!
 • Elektrische hoogteverstelling van 24,0-80,0 cm
 • Elektrische verstelbare rugleuning tot 70° en knieknik verstelling tot 30°
 • Trendelenburg & anti-trendelenburgfunctie standaard
 • Vooraf ingestelde TV comfortpositie!
 • Nooddaalfunctie bij stroomstoring
 • Let op! Stalen zijhekken zijn optioneel!

GRATIS LEVERING EN MONTAGE IN NEDERLAND EN BELGIË!

€ 3.115,00 incl. btw en levering
Op voorraad

Nu bestellen, later betalen

Kosteloos annuleren*

Hoog Laag Bed Felice


EEN HOOG LAAG BED VAN CARELIFE, een levensloopbestendige keuze!

Het hoog laag bed Felice is een hoogwaardig bed met veel verstel mogelijkheden én voldoet aan alle eisen op het gebied van comfort en ergonomie van een modern zorgbed. Het hoog laag bed is verkrijgbaar in 14 verschillende houtdecoren! Het hoog laag bed Felice wordt standaard geleverd met een centraal remsysteem.

Het hoog laag bed Felice is elektrisch verstelbaar. Hierbij kan de hoogte worden versteld tussen 24,0 en 80,0 cm (exclusief matras). Het hoofdeinde kan in een maximale hoek van 70° worden geplaatst. De knieknik kan in een maximale hoek van 30° worden geplaatst. Standaard zijn óók de trendelenburg en anti-trendelenburg standen voorzien en kunt u het hoog laag bed in een vooraf ingestelde comfort positie plaatsen, ideaal om TV te kijken of om te lezen!


Kortom, het hoog laag bed Felice is een zéér functioneel hoog laag bed met een zeer huiselijke uitstraling én gevoel!


Het hoog laag bed Felice werkt op 24 volt voeding voor meer veiligheid. Tevens is het bed uitgerust met een nooddaalfunctie via een 9 volt batterij, welke gebruikt kan worden in geval van een stroomstoring.

Het metalen frame (poedercoat gelakt in RAL 9023) is eenvoudig te reinigen. Het metalen ligvlak bestaat uit vier delen en wordt geleverd met matrasbeugels aan het hoofd- en voeteneinde.Het hoog laag bed Felice voldoet aan alle gestelde normen (IEC 60601-2-52).

Over CareLife
CareLife is dé specialist op het gebied van hoog/laag bedden. Wij bieden een zeer breed assortiment hoog/laag bedden tegen een betaalbare prijs. Door onze jarenlange ervaring als professionele zorg leverancier kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren. Ook na aankoop kunt u middels onze eigen service- en reparatiedienst op ons rekenen!

Levering
Het hoog laag bed wordt door onze eigen professionele bezorgdienst zonder meerprijs geleverd en gemonteerd in Nederland én België (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen weer mee terug en zorgen wij ervoor dat uw slaapkamer weer opgeruimd wordt achtergelaten.

Betalingscondities
U doet bij CareLife.nl géén aanbetaling! U betaalt het hooglaag bed pas bij aflevering. U kunt uw betaling contant, via PIN/Bancontact of per overschrijving voldoen.