ZIEKENHUISBED LUCCA BASIC

- Stabiel (ook op hoogte)
- Dit ziekenhuisbed is zeer gemakkelijk in gebruik.
- Hoog laag functie
- Afmeting 215 bij 103 cm
- Exclusief papegaai en zijhekken
- Scherpe prijs!!

GRATIS LEVERING EN MONTAGE IN NEDERLAND EN BELGIË!

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.195,00

Speciale prijs € 1.095,00

Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.195,00

Speciale prijs € 1.095,00

Productbeschrijving

Details

Zeer scherp geprijsd ziekenhuisbed bezit vele functies voor een uiterst scherpe prijs! Hoog laag verstelling, rugverstelling zijn eenvoudig met de bijgeleverde afstandbedieningen te verstellen. Dit bed is zeer goed te gebruiken in combinatie met een tillift. Standaard wordt het bed geleverd exclusief papegaai en onrusthekken; deze zijn er eventueel apart bij te bestellen.
LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie (andere landen in overleg). Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaald het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele zorg leverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Klik hier voor onze uitgebreide brochure. Klik hier voor algemene informatie over hoog laag bedden. Klik hier onze adresgegevens en openingstijden.