HOOGLAAGBED IMPERIA 4 KERSEN/BEUKEN SHOWROOMMODEL VEENENDAAL

- Stabiel (ook op hoogte)
- Zeer sterke schaarconstructie
- In kersen/beuken hout
- Afmeting 208 bij 103 cm
- Mooie huiselijke uitstraling!
- Elektronische Hoog laag, been en rug verstelling.
- Met 4x aparte rem bediening, eventueel te wijzigen naar centraal remsysteem!
- Wordt standaard geleverd zonder matras.
- Enkele beschadigingen op hoofd/voetenbord.

GRATIS LEVERING EN MONTAGE!

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.795,00

Speciale prijs € 1.250,00

Download PDF Download PDF

* Verplichte velden

Normale prijs: € 1.795,00

Speciale prijs € 1.250,00

Productbeschrijving

Details

Dit huiselijk hoog laag bed maakt gebruik van een schaarsysteem. De wielen zijn bij dit systeem weggewerkt onder het bed. Hierdoor oogt het bed vriendelijk en word er een huiselijke stijl gecreeeërd. Een bijkomend voordeel is dat u niet kunt vallen over de wielen. Met slechts één druk op de bijgeleverde afstandbediening kunt u elektronisch de hoog-laag, rug- en knieknik bedienen. Dit Hoog laag bed wordt standaard geleverd met draaibare papegaai, zodat de transfer uit bed gemakkelijker wordt. Daarnaast is dit Hoog laag bed uitgerust met onrusthekken, welke omhoog gezet kunnen worden bij een onrustige nacht. Het complete hoog laag bed is uitgerust met de beste linak motoren en elektronica welke zeer betrouwbaar en veilig zijn. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om dit bed uit te rusten met een centrale rem. Deze centrale rem zorgt ervoor dat u de wielen alle vier tegelijk kunt vergrendelen of ontgrendelen middels een hendel aan het voet einde van dit hooglaag bed. De voor- en achtersponden in hout geven dit hoog-laag bed een huiselijk cachet. Het warme houten uitzicht verandert het bed in een fraai meubel dat past in elke omgeving. Daarnaast is het ook gemakkelijk in onderhoud.
LEVERING Het product wordt door onze eigen professionele bezorgdienst gratis geleverd en geïnstalleerd in Nederland en Belgie. Uiteraard nemen wij alle verpakkingsmaterialen mee en zorgen ervoor dat de slaapkamer opgeruimd achter blijft!
BETALINGSCONDITIES U hoeft bij CareLife.nl geen aanbetaling te doen, u betaalt het bed pas bij aflevering. U kunt contant, via pinnen / bankcontact of per bank betalen.
OVER ONS Als professionele zorg leverancier met jarenlange ervaring en eigen service- en reparatie dienst kunt u ervan op aan dat wij uw bestelling zorgvuldig en professioneel zullen uitvoeren, ook na de aankoop kunt u op ons rekenen! Klik hier voor algemene informatie over hoog laag bedden.