FINSE SAUNA RON

- 2 persoons Finse sauna
- Massiefhouten plug & play sets
- Losse 38mm planken, eenvoudig opbouw klik systeem
- 220 volt aansluiting
- Incl. banken en hoofdsteun
- 5 jaar garantie
- Deur gemaakt van 8mm bronsgetint veiligheidsglas
- L: 224cm B: 158cm H: 202cm *incl. dakrand

Availability: In voorraad

€ 1.259,99

* Verplichte velden

Productbeschrijving

DetailsEen Finse sauna kopen voor thuis? Wat dacht u van deze Finse sauna van SuperSauna. Voorzien van een zeer mooi design en een product waar u de ontspanning mee in huis haalt. Deze sauna is een echte toevoeging aan uw dagelijkse leven en heel erg goed voor de gezondheid, even ontsnappen uit de dagelijkse sleur, met deze Finse sauna ben je even weg van alle stress. Enkele voordelen van de Finse sauna op het lichaam zijn: - huidveroudering wordt vertraagd - bloedvaten verwijderen en daarmee neemt de doorbloeding ook toe, de poriën gaan open en daarmee worden talg en ander vuil door het zweet en de stoom gemakkelijk afgevoerd - bij afkoeling vernauwen de bloedvaten weer; waardoor het een soort van training is voor de bloedvaten om ze in een goede conditie te houden De lichaamstemperatuur tijdens een sessie in de Finse sauna loopt op tot 39 graden, hierbij zweet het lichaam en daardoor kan alle warmte uit het lichaam verdwijnen. Enkele positieve gevolgen voor het lichaam die daarmee gepaard gaan zijn het bestrijden van de ziektekiemen, verlaging van de bloeddruk en verbetering van de bloedcirculatie (dit in combinatie met een koud bad na het gebruik van de Finse sauna).

Traditionele Finse sauna - massiefhouten plug & play sets 38mm
- Massiefhouten plug & play Sets
- 38mm
- Voor luchtcirculatie moet een minimum afstand van 10cm van de wanden en plafond aangehouden worden
- Maximale temperatuur is 80 graden
- Optioneel met dakrand incl. verlichting
- 220 volt Finse sauna Haal nu de reinheid en het ontspannen gevoel van een Finse sauna in huis!

Na een sessie in de Finse sauna ben je helemaal ontspannen en vol nieuwe energie om de dag voort te zetten. Even helemaal wegdromen in uw eigenste Finse sauna is mogelijk met de sauna’s van SuperSauna.

Sauna Interieur
De traditionele sauna’s van SuperSauna zijn standaard voorzien van een omvangrijke basisinrichting en kunnen individueel worden aangevuld met een veelzijdig accessoires pakket.
Deze Finse sauna’s worden geleverd met:
- Kachel bescherming
- Hoofdsteun
- Wellness bank(en)
- Sauna deur