INFRAROODCABINES

SuperSauna

DE ZON IS DE BELANGRIJKSTE ENERGIEBRON OP AARDE. TIJDENS EEN WARME ZOMERDAG ERVAREN WE DE WELDAAD VAN DE ZONNESTRALEN OP ONZE HUID. EEN INFRAROODCABINE VAN INFRAPLUS® WERKT OP EENZELFDE MANIER ALS DE ZON: U KRIJGT VOLOP POSITIEVE ENERGIE!

VOORDELEN VAN EEN INFRAROOD CABINE / INFRAROOD SAUNADe infraroodstralers van een infraroodcabine van INFRAPLUS® verwarmen u van binnenuit en hebben daardoor een betere dieptewerking dan een traditionele sauna. Klinische studies tonen aan dat infraroodwarmte verlichtend werkt bij spier- en gewrichtspijnen. Maar doordat u in een infraroodcabine van INFRAPLUS® ook flink transpireert, reinigt u uw lichaam en verbetert u uw weerstand. Wist u dat u in een infraroodcabine van INFRAPLUS® tot 7 keer méér gifstoffen kwijtraakt?
Een sessie in een infraroodcabine van INFRAPLUS® is niet alleen goed voor uw spieren en gewrichten, tijdens de sessie verbrandt u ook een hoog aantal calorieën. Onderzoek heeft aangetoond dat u tijdens een sessie van 30 minuten tot 600 calorieën verbrandt, terwijl u heerlijk ontspant in de infraroodcabine. Bij (sport)blessures herstellen spieren sneller bij regelmatig gebruik van een infraroodcabine. Daarnaast bevordert het gebruik van de infraroodcabine de stofwisseling.

SuperSauna

Voor meer informatie over infraroodcabines en infrarood sauna verwijzen we u naar onze partner www.SuperSauna.nl
voor Nederland of www.SuperSauna.be voor Belgie.