Doorzoek site

Uw winkelwagen is leeg.

U bent momenteel op:

Een verpleegbed voor verzorging thuis?

Wij bieden een ruime keus in scherp geprijsde producten voor slaapcomfort!

Bent u op zoek naar een hoog laag bed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van slaapcomfort. Dit verpleegbed is er voor één- of tweepersoons gebruik en in uitvoeringen speciaal voor senioren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een grote diversiteit aan nachtkastjes, commodes en andere kasten. Op onze bedden zit vijf jaar fabrieksgarantie en op de motoren krijgt u drie jaar garantie. Bovendien bezorgen we gratis door heel Nederland en België en installeren en demonstreren we het bed ook! Heeft u interesse in ons aanbod? Deze bekijkt u in onze overzichtelijke webshop!

Het hoog laag bed draagt bij aan prettige verzorging aan huis

Voor een efficiënte en ergonomisch verantwoorde verzorging aan huis is het verpleegbed een ideaal hulpmiddel. Immers, de hulp kan worden geboden op precies de juiste werkhoogte van de hulpverlener. En daarnaast is het voor uzelf prettig dat u veel gemakkelijker in en uit bed kunt stappen. U kunt het bed dan ook met een heel eenvoudige bediening in de juiste stand zetten. Als u bijvoorbeeld de elektrisch verstelbare rugleuning omhoog doet, kunt u zeer comfortabel eten, een boek lezen of televisie kijken. Wilt u graag zelf ervaren hoe fijn een verpleegbed is? Kom dan naar één van onze showrooms in Vlierden, Veenendaal of Antwerpen en probeer het zelf uit.

Advies op maat

Elke situatie is weer anders. De ene persoon is de andere niet en ook de hulpvraag is vaak divers. Gelukkig kunnen onze verkoopadviseurs u van gedegen advies voorzien. Niet alleen qua productkennis over verpleegbedden, maar ook als het gaat om randzaken. Bijvoorbeeld over de vergoeding van bepaalde hulpmiddelen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om (een deel van) uw aankoopbedrag vergoed te krijgen. Bijvoorbeeld via de Riziv of mutualiteit. We vertellen u er graag meer over. Bel voor meer informatie met 03 227 03 07 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl

Meer gerelateerde onderwerpen over verpleegbed, hoog laag bed: verpleegbed, hoog laag bed - elektronische scooters